Referencer

"Tekstmagi har hjulpet os med at skrive markedsføringsmateriale om vores ledelsesprogrammer. Ledelsesfilosofi er ingenlunde simpelt at formidle, men det nye materiale er fængende og letforståeligt, og vi kan både bruge det til udsendelse på mail og i mindre bidder på f.eks. LinkedIn. Vi forventer at komme i dialog med endnu flere interesserede kunder fremover." - Torben Lunn, direktør i LunnPlus.

 

"Jakob has great understanding for English nuance and an uncanny ability to capture the meaning and intention of the text he is translating. I judge the quality of the work by the amount of unsolicited compliments I have received on his work and there have been many. His talent is matched by his professionalism and his dedication to producing consistently high quality results. I can unreservedly recommend his services." - Robert Mihaere, Creative Director at Blue Kiwi Design and Author of 'Nonnisense'. 

 

Tekstmagi har leveret tekster til web, brochurer, pressemeddelelser og meget mere siden 2005. Nogle opgaver har jeg løst som underleverandør til f.eks. webdesignere, andre direkte for kunden.

  

Ingen tekst optræder alene. Derfor har jeg et godt samarbejde med en række forskellige partnere, der er eksperter inden for grafik, film, fotografi, webdesign, SEO, industrielt design, og sociale medier.     

Noveller og artikler

 

Jeg har gennem flere år skrevet noveller og romaner på dansk og engelsk, og jeg har ca. 30 udgivelser bag mig. Her er links til et par af de bedre noveller, og et enkelt nyligt salg. 

 

Find den fulde bibliografi med links til alle historier på mit forfatterwebsite.

HVEM

Tekstforfatter Jakob Drud

HVAD

Tekster på dansk og engelsk

HVOR

Aarhus